Американець Рендл продовжить виступати за баскетбольну збірну України

Поділитися
Американець Рендл продовжить виступати за баскетбольну збірну України Рендл залишається в збірній © ФБУ
Також напередодні відбору на Євробаскет-2017 у ФБУ сподіваються залучити до виступів за збірну Леня.

Збірна України з баскетболу 14 липня розпочне підготовку до відбіркового циклу на Євробаскет-2017. Головний тренер національної команди Євген Мурзін розповів про останні новини зі стану "жовто-синіх".

Джеромом Рендлом у нас контракт ще на рік, з цього боку ми спокійні. Немає жодної відмови на сьогодні. Особисто президент ФБУ Михайло Бродський займається Ленєм. За станом здоров'я теж немає причин для відмови виступів за збірну. На сьогодні в розширеному списку 24 гравця, 17 з них грають за кордоном. За цей рік вони набралися хорошого ігрового досвіду, прогресують і в майбутньому це допоможе їм в матчах за збірну. Рік грати в найсильніших чемпіонатах - це тільки крок вперед", - зазначив Мурзін.

У рамках підготовки до відбіркових матчів збірна України проведе ряд контрольних зустрічей. 30 і 31 липня українці зіграють у Німеччині проти місцевої збірної, 16 і 17 серпня візьмуть участь у турнірі в Словаччині, де крім господарів зіграють Швейцарія та Данія. А з 24 по 26 серпня підопічні Мурзіна візьмуть участь у міжнародному турнірі в Естонії, де зіграють з Ізраїлем, Румунією і господарями паркету.

Читайте також: Збірна України завершила Євробаскет поразкою

У кваліфікації на Євробаскет збірна стартує 31 серпня в Києві матчем проти Болгарії. Нагадаємо, в одній відбірковій групі з Україною також зіграють Словенія і Косово.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі