Ахметов пообіцяв подякувати Луческу на "Донбас Арені"

Поділитися
Ахметов пообіцяв подякувати Луческу на "Донбас Арені" Ахметов сподівається побачити Луческу на "Донбас Арені" © ФК Шахтер
Президент і власник "Шахтаря" Рінат Ахметов впевнений, що команда ще зіграє в Донецьку.

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов привітав клуб з 80-річчям і порушив тему відходу з команди Мірчі Луческу, підкресливши, що має намір подякувати румунському тренеру за його роботу на "Донбас Арені", коли команда повернеться в Донецьк.

"Величезне спасибі я хочу сказати Містерові і його помічникам. Ми пройшли довгий шлях і разом домоглися великих успіхів. Ми були однією сім'єю. І разом ділили і радість перемог, і гіркоту поразок. За 12 років під керівництвом Мірчі Луческу "Шахтар" завоював 22 трофеї: Кубок УЄФА, 8 чемпіонств, 6 Кубків і 7 Суперкубків України. І за кожним трофеєм стоїть дуже великий труд і мудрість Містера.

Я ніколи не міг собі уявити, що так буду прощатися з Містером. Тренеру Луческу я сьогодні кажу спасибі, а з Луческу-другом я не прощаюся: я завжди приїду до нього, а він приїде до мене. По-справжньому ми з вболівальниками подякуємо Містеру на "Донбас Арені". І я переконаний, що "Донбас Арена" буде аплодувати стоячи Луческу", - сказав Ахметов.

Читайте також: Луческу назвав "великою честю" роботу в "Зеніті"

Нагадаємо, про відставку румунського фахівця було оголошено після перемоги "гірників" у фіналі Кубка України 21 травня. У підсумку Луческу підписав трирічний контракт з пітерським "Зенітом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі