Агент Мілевського веде переговори з клубом Першої ліги - ЗМІ

Доповнено
Поділитися
Агент Мілевського веде переговори з клубом Першої ліги - ЗМІ Мілевський відпочиває у Маямі © Instagram
Скандальний форвард може повернутися в Україну.

Екс-нападник "Динамо" і збірної України Артем Мілевський може продовжити кар'єру в Першій лізі. Як стало відомо Dynamo.kiev.ua з достовірних джерел, агент футболіста Олександр Панков веде переговори з тренерським штабом клубу "Гірник-Спорт" з Комсомольська.

У стан бронзового призера Першої ліги, власником якого є український олігарх Костянтин Жеваго, Мілевський може перейти в статусі вільного агента. Очікується, що гравець приїде в Комсомольск в 20 числах січня, коли команда Ігоря Жабченка розпочне збори.

Відзначається, що поки Мілевський традиційно відпочиває в Маямі, про що повідомляє у своєму Instagram, агент футболіста розглядає варіанти в Україні. Раніше Панков заявляв, що кілька українських клубів вже дзвонили з пропозицією підписати Мілевського.

Читайте також: Мілевський дебютував у складі "Спліта"

Пізніше тренер "Гірник-Спорт" Ігор Жабченко в коментарі FootBoom.com підтвердив, що переговори ведуться: "Переговори йдуть, його поява в нашій команді цілком можлива". Однак агент Мілевського все це спростовує: "Хлопці, у кого така бурхлива фантазія? Перевіряйте, будь ласка, інформацію".

Нагадаємо, в жовтні Мілевський підписав контракт з хорватським "Сплітом", проте через місяць зі скандалом був вигнаний з клубу, який очолює екс-динамівець Горан Сабліч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі