Ахметов пообіцяв гідну зустріч усім гостям Євро-2012

Поділитися
© www.pinkproductions.cz
Президент донецького ФК "Шахтар" Рінат Ахметов впевнений, що Україна гідно проведе чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

"Не мені вирішувати, де кому жити, де кому зупинятися. Я знаю, що Україна гідно проведе Євро-2012 і гідно зустріне всіх гостей нашої країни", - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві, коментуючи ймовірність того, що збірна Франції оселиться на час проведення турніру на базі донецького клубу СТБ "Кірша".

"Мені дуже хочеться, щоб Україна вийшла в наступний етап", - підкреслив Р.Ахметов.

Як повідомлялося, 7 грудня головний тренер збірної Франції Лоран Блан після відвідин бази "Шахтаря" заявив, що залишився дуже задоволений побаченим.

Також Р.Ахметов зазначив, що невихід із групи Ліги чемпіонів у весняну частину турніру став для його клубу "болючим ударом". "Це був дуже болючий удар для нашого клубу, наших уболівальників. Знаєте, коли політики кудись балотуються, вибори закінчилися, а після виборів вони тільки набрали максимальну форму, а вже змагання закінчилися. Так і ми, в Лізі чемпіонів виступ для нас закінчився, а з АПОЕЛ команда показала гідну, хорошу гру", - сказав він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі