29 квітня в Україну вперше приїде Евандер Холіфілд

Поділитися
Єдиний в історії боксу 4-кратний чемпіон світу у важкій вазі Евандер Холіфілд вперше приїде в Україну. 29 квітня він відвідає «Донбас Арену», на якій відбудеться «Вечір чемпіонів». Центральним поєдинком «Вечора Чемпіонів» буде бій за титул Чемпіона Світу за версією WBA, в якому змагатимуться володар титулу українець В'ячеслав Сенченко і офіційний претендент на титул Пол Маліньяджі.

Абсолютний екс-чемпіон світу у важкій і суперважкій ваговій категорії Евандер Холіфілд підтвердив свою участь у «Вечорі чемпіонів», який відбудеться 29 квітня на «Донбас Арені». Про це заявив президент Union Boxing Promotion Юрій Рубан, якого цитує прес-служба ФК "Шахтар".

«Відомий боксер отримав спеціальне запрошення від нашої компанії ще у березні. І тільки коли були узгоджені всі організаційні питання і отримано підтвердження від легенди світового боксу, ми з упевненістю можемо сказати, що до нас їде чемпіон», - зазначив Рубан.

Зазначимо, що це перший приїзд 49-річного Евандера Холіфілда в Україну.

Центральним поєдинком «Вечору Чемпіонів» буде бій за титул Чемпіона Світу за версією WBA, в якому змагатимуться володар титулу В'ячеслав Сенченко (32-0, 21 KO) і офіційний претендент на титул Пол Маліньяджі (30-4, 6 KO).

Холіфілд почав професійну боксерську кар'єру в листопаді 1984 року. У 1986 році він вперше завоював титул чемпіона світу за версією WBA у важкій вазі у п'ятнадцатираундовому поєдинку проти Мухаммеда Каві. У 1988 році став абсолютним чемпіоном за версіями WBA, WBC і IBF, перемігши технічним нокаутом Карлоса Де Леона. В активі Холіфілда перемоги над такими іменитими боксерами, як Джеймс Дуглас, Джордж Форман, Ларі Холмс, двічі над Майком Тайсоном, а дві зустрічі з Ленноксом Льюїсом в 1999 році принесли Холіфілду одну поразку і одну нічию.

Всього ж за 28 років професійної кар'єри Евандер Холіфілд провів 57 поєдинків, в яких здобув 44 перемоги, дві зустрічі закінчилися внічию. Сьогодні Холіфілд залишається чинним професійним боксером, останній поєдинок провів у травні минулого року у Данії, перемігши технічним нокаутом у 10-му раунді Брайана Нельсона. Є єдиним в історії 4-кратним чемпіоном світу у важкій вазі. !zn

Читайте також:

Тайсон зізнався, що вкусив Холіфілда під впливом наркотиків

Віталій Кличко обрав дату наступного бою

Володимир Кличко нокаутував Мормека у четвертому раунді

Другий склад збірної України з боксу переміг збірну Америки

Українські боксери побили світовий рекорд, встановлений Кубою у 1974 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі