2 травня в Лас-Вегасі Ломаченко обіцяє показати показати себе з найкращого боку

Відео
Поділитися
2 травня в Лас-Вегасі Ломаченко обіцяє показати показати себе з найкращого боку Василь Ломаченко володіє чемпіонським поясом WBO © BoxingScene
Українець виступить на очах у мільйонів телеглядачів по всьому світу. Він хоче нагадати уболівальникам, що крім Пак'яо і Мейвезера є ще й хороший український боксер Ломаченко.

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг) українець Василь Ломаченко перебуває у відмінному настрої перед другою захистом титулу. В ніч з 2 на 3 травня в Лас-Вегасі він зустрінеться з Гамариэлем Родрігесом з Пуерто-Ріко.

Цей поєдинок відбудеться в андеркарді одного з найбільш цікавих та інтригуючих боксерських протистоянь останніх років між американцем Флойдом Мэйвезером і філіппінцем Менні Пак'яо.

Ломаченко вважає, що його п'ятий в кар'єрі поєдинок - чудова можливість показати свої найкращі якості і нагадати всьому світу про себе.

"Я вже говорив, що цей бій - можливість продемонструвати себе і свій найкращий бокс. І показати людям, що крім Мейвезера і Пак'яо ще є такий боксер Василь Ломаченко", - зазначив українець.

Читайте також: Мейвезер і Пак'яо показали майже однакову вагу перед боєм 2 травня

21 червня 2014 року Ломаченко переміг за очками у 12 раундах американця Гері Рассела-молодшого і виграв вакантний титул чемпіона світу за версією WBO, повторивши світовий рекорд майже 40-річної давності таїландського боксера Саенсака Муангсурина по швидкості завоювання чемпіонського звання.

Ломаченко зазначив, що його метою є завоювання всіх чемпіонських поясів у напівлегкій вазі. Як буде насправді, і що станеться далі, залежить від не від нього, додав 27-річний чемпіон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі