16-річний футболіст-вундеркінд з Норвегії вибрав "Реал"

Поділитися
16-річний футболіст-вундеркінд з Норвегії вибрав "Реал" Мартін Эдегор з кількох грандів вибрав "Реал" © realmadrid.com
Мартін Эдегор підписав контракт з мадридським "Реалом". Перед цим півзахисник-віртуоз переглянув півдесятка пропозицій від провідних футбольних клубів.

Півзахисник норвезького "Стрьомсгодсета" Мартін Едегор, який у свої 16 років вже встиг зіграти кілька матчів за національну збірну, підірвав трансферний ринок, підписавши контракт з мадридським "Реалом".

Эдегор мав можливість обирати майбутнього роботодавця серед таких клубів, як "Баварія", МЮ, "Барселона", "Аякс" і дортмундська "Боруссія". Молодий талант після урочистої презентації сказав, що вибрав мадридців з-за того, що у нього з'явилася можливість працювати з Зінедіном Зіданом, проте преса говорить, що "Реал" ще й непогано мотивував 16-річного хлопця.

"Королівський клуб" виписав Мартіну Едегору нечувану для його віку зарплату: джерела називають різну суму, проте швидше за все мова йде мінумум про 3 мільйони євро на рік.

Як би там не було, але "Реал" провів непогану угоду: по-перше, зробив посилення на майбутнє, по-друге, обставив конкурентів не тільки в Іспанії, але і на європейському ринку.

Напередодні стало відомо, що у Барселоні придумали, як обійти санкції ФІФА, яка заборонила каталонцям заявляти нових футболістів до 2016 року. Нагадаємо, що Цюріх покарав "Барсу" в тому числі і за порушення в реєстрації контрактів юних футболістів. Юристи клубу запропонували схему, що футболісти, з якими буде підписано угоду, зможуть вийти на поле за свою попередню команду до закінчення санкцій щодо "синьо-гранатових". Також вони можуть бути віддані в оренду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі