14-річний вихованець "Шахтаря" поїде на перегляд в "Барселону" - ЗМІ

Поділитися
14-річний вихованець "Шахтаря" поїде на перегляд в "Барселону" - ЗМІ Аусси тричі визнавали найкращим
Юний український талант може перейти в академію каталонського клубу.

14-річний вихованець "Шахтаря" Алан Ауссі може перебратися в "Барселону". Як стало відомо Tribuna.com, юний талант найближчим часом поїде на перегляд в каталонський клуб.

Ауссі виступає на позиції центрального захисника. Федерація футболу України тричі визнавала його найкращим футболістом України у своєму віці. Фахівці стверджують, що Алан своєю грою нагадує легендарного захисника збірної Італії Паоло Мальдіні.

Раніше також повідомлялося, що представників "Барселони" вразила техніка чотирнадцятирічного захисника, а також його фізичні дані. У 14 років його зріст складає 182 сантиметри, при цьому він є найшвидшим гравцем академії "Шахтаря" на дистанції 30 метрів та 60 метрів. За словами директора "Барселони" Алекса Санчеса, іспанці готові підписати з Ауссі тривалий контракт і виховувати його в системі каталонського клубу.

Нагадаємо, раніше в Іспанію перебралися інші молоді українські таланти - Мар'ян Швед і Бека Вачіберадзе. Перший продовжує кар'єру в структурі "Севільї", а другий - в "Бетісі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі