1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: результати матчів, відео голів

Поділитися
1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: результати матчів, відео голів "Барселона" зробила серйозну заявку на сьомий поспіль чвертьфінал © epochtimes.ru
25 лютого, були зіграні завершальні поєдинки першого раунду протистояння 1/8 фіналу. Грати матчі команди почнуть 10 березня.

Перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів відбулися 17-18 лютого, а також 24 і 25-го числа. Матчі будуть зіграні 10-11 і 17-18 березня.

Найбільш переконливі перемоги в першому матчі двохраундових дуелей здобули іспанський "Реал", який володіє трофеєм, а також французький "Монако": "вершкові" не зустріли опір з боку "Шальке", а монегаски неожаданно для багатьох здолали в гостях англійський "Арсенал" 3:1.

Єдиний матч 1/8 фіналу, в якому глядачі не побачили голів, це зустріч українського "Шахтаря" і німецької "Баварії". Всього було зафіксовано три нічийних результату.

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі

17 лютого

Парі Сен-Жермен (Франція) - Челсі (Англія) - 1:1 (0:1). Кавані, 54 - Іванович, 30.

Шахтар (Україна) - Баварія (Німеччина) - 0:0.

18 лютого

Шальке (Німеччина) - Реал (Іспанія) - 0:2 (0:1). Роналду, 26. Марселу, 79.

Базель (Швейцарія) - Порту (Португалія) - 1:1 (1:0). Гонсалес, 11 (пен). - Данилу, 79.

24 лютого

Ювентус (Італія) - Боруссія Д (Німеччина) - 2:1 (2:1). Тевес, 13. Мората, 43 - Ройс, 18.

Манчестер Сіті - Барселона - 1:2 (0:2). Агуеро, 69 - Суарес, 16, 30.

25 лютого

Байєр (Німеччина) - Атлетіко (Іспанія) - 1:0 (0:0). Чалханоглу, 57.

Арсенал (Англія) - "Монако" (Франція) - 1:3 (0:1). Окслейд-Чемберлен, 90+1 - Кондогбія, 38. Бербатов, 53. Феррейра Карраско, 90+4.

Найбільш красивий гол був забитий бразильський хавом мадридського "Реала" у виїзному поєдинку проти німецького "Шальке". Бразилець отримав чудовий пас від Кріштіану Роналду з лівого флангу і, не роблячи зайвих рухів, з правої ноги вразив дальню дев'ятку. До воріт було близько 20 метрів.

Благодару точному удару Марселу "Реал" тепер може спокійно проводити домашній матч 1/8 фіналу: чи німцям вдасться відіграти два м'ячі на виїзді.

У матчі на манчестерському стадіоні "Этихад": аргентинський нападник Серхіо Агуеро. Атаку розпочав екс-півзахисник "Шахтаря" Фернандінью, а аргентинець опинився на її завершальній стадії. Всього на гольову атаку у "Сіті" пішло максимум 7-8 секунд.

Втім, це мало чим допоможе "Манчестеру" - на виїзді у лігві "Барселони" на "Камп Ноу" їм доведеться забивати два голи і при цьому намагатися не пропустити у свої.

Також вартий особливої уваги і результативний удар турецького атакуючого хавбека "Байєра" з Леверкузена Хакана Чалханоглу. Тим більше, що гол турка виявився переможним для його команди, а також був забитий у результаті злагоджених командних дій.

Примітно, що Ліонелю Мессі з "Барселони" так і не вдалося бодай раз вразити ворота суперника і відповідно наздогнати в списку бомбардирів нинішнього розіграшу Ліги Чемпіонів бразильця "Шахтаря" Луїса Адріану. Втім, і сам "гірник" не забивав. Нагадаємо, що у його активі - 9 голів, тоді як у Мессі - на один менше.

Додамо, що в середньому у перших матчах 1/8 фіналу футболісти забивали трохи більше 2 голів за матч - в 8 поєдинках було забито 17 м'ячів.

Українські клуби крім Ліги Чемпіонів у єврокубках представлені ще й у Лізі Європи: 1/16 фіналу турніру 26 лютого пройдуть поєдинки цієї стадії. Київське "Динамо" проведе домашній матч проти французького "Генгама", а дніпропетровський "Дніпро" відправиться на виїзд до грецького "Олімпіакосу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі