РФ допоможе Колеснікову скласти план прийому російських уболівальників на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
План прийому російських уболівальників на Євро-2012 Україна буде готувати спільно з міністерством транспорту РФ. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков.

«Ми готуємо з Міністерством транспорту РФ план після жеребкування 2 грудня, як ми російських уболівальників будемо приймати, залежно від того, в яку групу вони потраплять, з яких пунктів вони будуть добиратися і як це все буде виглядати. Ми виходимо з того, що одне і те ж мовне середовище, близькість географічна дозволяють нам припускати, що російських уболівальників буде найбільше. Тому, відповідно, і транспортних проблем, і всіх інших буде теж найбільше», - сказав Б. Колесніков.

За прогнозами УЄФА за три тижні Україну відвідають більше мільйона іноземних уболівальників.

«Є всі розрахунки УЄФА та всі очікування, що грунтуються на місткості стадіону, на якому пройде матч. Скільки б ми не очікували, є регламентовані УЄФА 65-68 тисяч квитків, більшість з яких вже продані самим УЄФА. Тому наші очікування обгрунтовані. А скільки просто гостей приїде? Загалом, Україну відвідають, за всіма прогнозами, у тому числі і футбольним, більше мільйона людей, саме в цей період, за три тижні», - повідомив віце-прем'єр-міністр.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі