У Німеччині виступають за безвізовий режим з Україною на час Євро-2012

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© uefa.com
Виконавчий директор Східного комітету німецької економіки доктор Райнер Лінднер пропонує призупинити дію візового режиму між ЄС і Україною на час проведення чемпіонату Європи з футболу.

У своїй статті DT.UA один з керівників впливової німецької структури стверджує: Україна не в змозі виконати до початку Євро-2012 всі вимоги, висунуті ЄС в якості обов'язкових для встановлення безвізового режиму між Європейським Союзом і Україною.

«Давайте зважимося на наступний, сміливий крок і призупинимо дії візового режиму для українців на час проведення ЧЄ з футболу, або, як мінімум, скасуємо консульські збори за оформлення віз. Якщо не вдасться досягти згоди у рамках ЄС, то ініціативу в цьому питанні повинна взяти на себе Німеччина», - заявив Р.Лінднер.

За словами Р.Лінднера, «наша кінцева мета - це скасування візового режиму...Чемпіонат Європи допоможе нам збудувати нові мости між Німеччиною, ЄС і Україною. Позитивним сигналом міг би стати безвізовий режим для жителів України на час проведення Євро».

Східний комітет німецької економіки було засновано у 1952 році як колективний орган кількох головних об'єднань підприємницьких спілок Німеччини. У якості засновників Комітету виступають, зокрема, Федеральний союз німецької промисловості, Федеральна спілка німецьких банків, Об'єднаний союз німецьких страховиків. Східний комітет німецької економіки виступає в ролі посередника німецьких підприємств на ринках Росії, України, Білорусі, Південно-Східної Європи, Центральної Азії та Кавказу, сприяє розвитку економічних зв'язків між цими регіонами і Німеччиною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі