Тимошенко закликає помолитися за опонентів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вітаючи своїх прихильників зі святом Водохреща, закликала їх помолитися сьогодні не тільки за свої сім'ї і близьких, але і за опонентів.

З таким закликом вона звернулася у середу, 19 січня, перед черговим відвідуванням Генпрокуратури.

«Сьогодні ми святкуємо Хрещення Ісуса Христа, і я думаю, що у цей день ми розраховуємо на те, що ми можемо зняти свої гріхи через Хрещення, сьогодні ми можемо зняти всю тяжкість із душі, посповідатися, у цей день не тільки тіло омивається водою, а мені хотілося б, щоб всі люди подумали про свою душу, про цінність нашого життя», - сказала Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» закликала також помолитися за Україну, в тому числі і за політичних опонентів. «Прощення - це невід'ємна частина свідомості і життя людини, яка є християнином. Мені дуже хочеться, щоб і політика стала більш чистою, щоб вона стала більш моральною, щоб вона стала більш справедливою, більш відданою людям і Україні. І це те свято, на яке про це потрібно замислюватися», - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що сьогодні теж буде молитися за опонентів. «Я не знаю, чесно кажучи, сильнішої дії, ніж молитва. І справжній християнин молиться за своїх ворогів і за своїх опонентів, прощає їм виключно для того, щоб дати їм шанс стати на світлий бік життя. І тому я як християнка буду молитися, і не тільки сьогодні», - сказала лідер партії.

Нагадаємо, у 2009 році Україна уклала кілька угод з державними органами та корпораціями Японії та Іспанії щодо продажу квот на викиди парникових газів на загальну суму 319,9 мільйона євро.

Генпрокуратура 20 грудня минулого року пред'явила Тимошенко звинувачення в тому, що вона на посаді глави уряду, "діючи умисно, з особистих інтересів", прийняла рішення "про використання частини коштів, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів і мали цільове призначення, на покриття видатків держбюджету України, перш за все зобов'язань з виплати пенсій".

Як повідомлялося, православний світ у середу святкує Водохреще, або Богоявлення Господнє. Водохреще - це третє найбільше свято, яке завершує цикл Різдвяних свят. Церква розглядає Хрещення Господнє як "свято просвітництва" народів, оскільки за її вченням, саме з Хрещення Ісус розпочав проповідь євангельської істини.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі