Тимошенко підтримує політичний бойкот Януковича на Євро-2012

Поділитися
Тимошенко - проти бойкоту Євро-2012 учасниками чемпіонату та звичайними вболівальниками, але підтримує європейських політиків, які відмовилися їхати в Україну на знак протесту проти порушення демократичних стандартів.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко підтримує бойкот європейськими політиками матчів фіналу Євро-2012, щоб українська влада не змогла використати чемпіонат для поліпшення свого іміджу напередодні парламентських виборів.

Про це агентству УНІАН сказав віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич, який 19 травня відвідав Тимошенко в лікарні у Харкові.

За його словами, Тимошенко виступає проти бойкоту учасниками чемпіонату та уболівальниками, але підтримує європейських політиків, які заявили, що не приїдуть в Україну через порушення українською владою демократичних стандартів.

За словами Протасевича, українська влада може використовувати фото- та відеоматеріали за участю європейських політиків на матчах чемпіонату для поліпшення власного іміджу.

Протасевич додав, що нинішні відносини України та Євросоюзу насправді не є дуже хорошими.

Як повідомлялося, у проектах резолюції Європейського парламенту щодо України, яка має бути прийнята 24 травня, містяться заклики до політичного бойкоту Євро-2012.

Від приїзду до України на Євро-2012 вже відмовилися всі члени Єврокомісії, а також політики низки європейських країн. !zn

Читайте також:

Більшість уболівальників вірить у готовність України прийняти Євро-2012

Азаров заявив, що бойкот Євро-2012 уже позначився на притоці туристів

В Україні чекають на Євро-2012 і Путіна, і Медвєдєва

Євросоюз відклав офіційний бойкот Євро-2012 в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі