Сьогодні в Давосі відкривається Всесвітній економічний форум

Поділитися
26 січня в Давосі відкривається Всесвітній економічний форум.

41-я сесія ВЕФ пройде у швейцарському місті Давос із 26 по 30 січня цього року. Очікується, що в ній візьмуть участь близько 30 голів держав і урядів та понад 100 міністрів.

Також, на Всесвітній економічний форум у Давосі поїде президент України Віктор Янукович. Як повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, голова держави їде до Давосу залучати інвестиції в Україну.

Згідно з повідомленням прес-служби Фонду Віктора Пінчука, 28 січня 2011 року, у Давосі Фонд та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія «EastOne» проведуть 7-й Український ланч з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму. У цьому році ланч-конференція під назвою «2012@PL&UA» пройде за участю В.Януковича і президента Польщі Броніслава Коморовського.

Основною темою дискусії ланч-конференції буде програма підготовки двох країн до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Голови держав також обговорять питання розвитку туристичного потенціалу країн, залучення інвестицій для реалізації ключових інфраструктурних проектів, європейську та глобальну інтеграцію України в рамках співпраці з Польщею.

За матеріалами Радіо Свобода

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі