Південнокорейські лучники побили світові рекорди ще до відкриття Олімпіади-2012

Поділитися
© london2012.com
Південнокорейський лучник виграв попередні змагання з новим світовим досягненням, набравши 699 очок. Кращий з українців став 24-м у кваліфікації, набравши 667 очок.

Південнокорейські лучники 27 липня оновили світові рекорди в особистих і командних змаганнях під час кваліфікації на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні.

Офіційна церемонія відкриття Ігор-2012 пройде в Лондоні 27 липня, але змагання в деяких видах спорту стартували ще 25 липня. Лучники почали свої виступи з кваліфікаційного раунду.

В особистих чоловічих змаганнях представник Південної Кореї Їм Тон Хен набрав 699 очок, на 3 очка поліпшивши свій же світовий рекорд, встановлений у травні цього року в Туреччині.

Корейські лучники показали три кращі результати в особистій кваліфікації і, як наслідок цього, впевнено виграли і командний відбір, показавши рекордне досягнення. Результат збірної Південної Кореї - 2087 очок, що на 18 краще попереднього світового рекорду.

У кваліфікації також взяли участь три українські лучники. Кращим став Маркіян Івашко, який посів 24-те місце (667 очок). Дмитро Грачов зайняв 28-ме місце (665 очок), а олімпійський чемпіон Пекіна Віктор Рубан став лише 43-м (660 очок).

- Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

За результатами попередніх змагань 64 лучники розподіляються на пари і, починаючи з 1/32 фіналу, змагатимуться на вибування. Переможець попереднього етапу зустрінеться з останнім учасником, спортсмен, який посів друге місце, з передостаннім, і так далі.

З 27 липня по 12 серпня в столиці Великобританії пройдуть тридцяті за рахунком
літні Олімпійські ігри. Лондон стане першим містом, яке прийме ігри вже втретє (до цього вони проходили там у 1908 і 1948 роках).

На змаганнях будуть представлені 16 тисяч спортсменів із 204 країн світу. Вони розіграють 302 комплекти медалей у 32 видах спорту.

Україну на Олімпіаді представлятимуть 245 спортсменів у 28 видах спорту. Основні медальні надії у нашій команді пов'язані з боксом, легкою атлетикою, веслуванням, фехтуванням, стрільбою з лука і кульовою стрільбою. На думку букмекерів, українці виграють сім золотих медалей, як і чотири роки тому.. !zn

Читайте також:

Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Черговий конфуз на Олімпіаді: заради Китаю зняли прапор Тайваню

Українські боксери перед Олімпіадою-2012 вистригли собі козацькі чуби (ФОТО)

Українці на Олімпіаді-2012 здобудуть сім золотих медалей, - букмекери

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі