УЄФА вказав Україні на недоопрацювання надання медичної допомоги вболівальникам на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Комісія медичного департаменту УЄФА надала позитивні висновки про готовність України до Євро-2012 в питанні надання медичної допомоги, однак знайшла недоопрацювання, повідомив заступник голови агентства з підготовки та проведення Євро-2012 Олександр Бірсон.

"Висновки в основному позитивні з точки зору стану об'єктів та умов для вболівальників. Дійсно, було два висновки, які вимагають доопрацювання", - сказав він на прес-конференції в понеділок у Києві, відповідаючи на питання журналістів.

За словами О.Бірсона, перша вимога полягає в тому, що має бути зазначено конкретні прізвища людей, які відповідають за ті чи інші питання в наданні медичної допомоги. "Це стосується всіх рівнів медичного забезпечення, де б це не було: у медустановах, на стадіонах, в аеропортах", - зазначив він.

Окрім того, доопрацювання потребує мовне питання при наданні медичної допомоги.

Як повідомив О.Бірсон, у приймаючих містах буде створено диспетчерські, які зможуть приймати дзвінки декількома мовами, а також буде залучено в якості волонтерів студентів-старшокурсників медичних ВНЗ зі знанням англійської мови - вони будуть працювати разом з медиками.

Окрім того, приймаючі міста, за словами О.Бірсона, працюють над тим, щоб медпрацівники самостійно могли спілкуватися з іноземцями англійською мовою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі