Збірна Росії отримає нового тренера до кінця Євро-2012

Поділитися
Дік Адовкаат залишає команду, щоб очолити голландський ПСВ. Перед новим тренером буде стояти подвійне завдання - і результат, і омолодження.

Президент Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко після поразки від Греції в заключному матчі групового турніру Євро-2012 повідомив про те, що наступника Діка Адвокаата на посту головного тренера національної команди він назве в кінці червня - початку липня.
"Ми ще не визначилися, але зробимо це до кінця чемпіонату Європи. Ну, в крайньому випадку, в першій декаді липня. Хто ним буде - іноземець чи росіянин? Потім подумаємо", - сказав Фурсенко, слова якого наводить Спорт-Експрес.
За його словами, перед новим тренером буде стояти подвійне завдання - і результат, і омолодження. "Втім, вирішувати про те, як розбудовувати команду, буде він сам. Навмисного омолодження не буде. У збірній будуть грати найсильніші на даний момент гравці", - додав він.
Відзначимо, що ще до початку чемпіонату Європи було відомо, що Дік Адвокаат залишить збірну Росії після закінчення Євро-2012, незалежно від результатів команди. Ще в травні тренер підписав контракт з голландським ПСВ.
Нагадаємо, матч Греція - Росія завершився з рахунком 1:0. В іншому матчі групи А чехи з таким же результатом обіграли поляків. Таким чином, Чехія та Греція вийшли в чвертьфінал Євро-2012. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі