Росіянам дали умовні терміни за фаєри на матчах Євро-2012

Поділитися
© lovi-moment.com.ua
За даними Ради з прав людини при президенті РФ, всього станом на 19 червня в Польщі під арештом залишалося 10 громадян Росії.

Польські суди засудили двох росіян до умовних термінів за підпалювання файєрів під час матчів Росія - Греція та Іспанія - Хорватія на Євро-2012.

Однин росіянин (його ім'я не називається), якого визнано винним у підпалюванні фаєра на матчі збірної Росії, отримав рік умовно і буде депортований з Польщі. Другий отримав півроку умовно за фаєр на матчі Іспанія - Хорватія. Крім того, він повинен буде виплатити штраф на суму 1000 злотих, а також йому протягом двох років буде заборонено відвідувати стадіони в Польщі.

Раніше кільком затриманим на чемпіонаті Європи з футболу росіянам вже винесли вироки. Дві людини - Дмитро Абрамов і Павло Лєпіхов - отримали реальні терміни, два і три місяці в'язниці. Абрамов і Лєпіхов були затримані в ході безладів у Варшаві 12 червня, в день матчу збірних Росії і Польщі, разом з 23 співвітчизниками.

Ще близько 70 росіян були затримані перед грою зі збірною Греції 16 червня. Більшість було звільнено на свободу, під вартою залишилися троє людей. За даними Ради з прав людини при президенті РФ, всього станом на 19 червня в Польщі під арештом залишалося 10 громадян Росії. !zn

Читайте також:

У Варшаві тривають затримання учасників побоїща футбольних фанатів - 184 затриманих (відео)


Польська поліція затримала передбачуваного призвідника нападу на російських уболівальників

УЄФА оштрафував Росію і Польщу через поведінку вболівальників

Міліція затримала 13 українських фанатів, які рвалися в бій до росіян в фан-зоні Києва

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі