Не всім українським політикам по кишені квитки на Євро-2012

Поділитися
© wosir.ua
Депутати самі купували в касах заповітні перепустки на Євро-2012, причому більшість парламентаріїв купили квитки економ - і на півфінал або фінал. Депутати скаржаться, що квитки їм не по кишені і вони будуть дивитися матчі вдома, біля телевізора.

Сьогодні в Києві на поле «Олімпійського» вийде українська збірна. Народні депутати до цього матчу підійшли у всеозброєнні: одні придбали квитки, інші відклали справи, щоб спокійно подивитися матч вдома біля телевізора.

«У душі я «диванний» уболівальник. Кому потрібно видовище, нехай йдуть на стадіон, а якщо хочеш професійно подивитися гру, то в першому ряду біля телевізора це робити краще», - стверджує спікер Ради Володимир Литвин.

Категорично з такою точкою зору не згоден регіонал Ельбрус Тедеєв. Він придбав квитки на всі матчі Євро-2012. Грошей на футбол не пошкодував. І мріє, щоб перемогли наші. «У нас в парламенті є ціла« група в смугастих купальниках». Ми будемо їздити по містах Євро», - пообіцяв він.

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Комуніст Євген Царьков в цю групу явно не входить. «Сьогодні потрапити на футбол - дороге задоволення», - поскаржився парламентарій. «Раніше все було дешевше. Я нещодавно збирав синові свою дитячу спадщину - марки, значки. Натрапив на три квитки Олімпіади-80, батьки ходили. Ціна була 3-7 рублів. Сім'я могла собі дозволити», - згадав він.

У Верховній Раді квитки на футбол ніхто спеціально не поширював. Депутати самі купували в касах заповітні перепустки на «країну Євро». Причому більшість парламентаріїв купили квитки економ - і на півфінал або фінал. Кажуть, що на підсумкових матчах буде не лише футбол, а й розважальна програма. А рядові ігри нашої збірної вони подивляться і по телевізору вдома. «Квиток за 380 євро у першокласний сектор - це дорогувато для мене», - зізнався регіонал Володимир Макеєнко. «Я купив три квитки по 135 євро в півфінал, причому у звичайний сектор третьої категорії», - додав він.

Опозиція буде дивитися матчі Євро-2012 по телевізору на площах або у спортбарах

Тим часом депутати рвуться на футбол не тільки через велику любов до спорту. Сьогодні на «Олімпійському» повинні зібратися всі вершки влади: Президент, прем'єр, міністри, керівництво Адміністрації президента, а також іноземні гості. У VIP-ложі, можливо, відбудеться фуршет. Засвітитися зайвий раз у компанії настільки високопоставлених гостей корисно для будь-якого депутата, вважають політологи. Це може сприятливо позначитися на їх подальшій кар'єрі у політиці. Адже до парламентських виборів залишилося всього нічого - чотири місяці. !zn

Читайте також:

У МВС рекомендують уболівальникам уникати мітингів на підтримку Тимошенко

Іранкам заборонили дивитися матчі Євро-2012

За два дні у Києві фани Євро-2012 випили 30 тисяч літрів пива

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі