Львівський бізнесмен отримав 3 роки умовно за виготовлення футболок з логотипом Євро-2012

Поділитися
© slanet.com.ua
У Львові засуджено бізнесмена, який організував виготовлення спортивного одягу з нанесенням знака «Євро 2012», права на який належать УЄФА.

В Україні винесено перший вирок за незаконне виготовлення футболок з логотипом чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Бізнесмен зі Львова був засуджений судом до трьох років в'язниці умовно.

Також суд вирішив конфіскувати і знищити всю незаконно виготовлену ним продукцію, засоби і матеріали для її виготовлення.

В кінці травня співробітники міліції встановили, що приватний підприємець в орендованому приміщенні магазину з використанням спеціального високотехнічного обладнання, комп'ютерної техніки із встановленим спеціальним програмним забезпеченням організував виготовлення спортивного одягу з нанесенням знака «Євро 2012», права на який належать УЄФА.

За фактом продажу футболок було порушено справу за статтею 229 КК України («Незаконне використання товарного знака»). Скільки футболок встиг продати бізнесмен і за якою ціною, не уточнюється.

Відзначимо, за перші дні чемпіонату туристи витратили у Львові близько дев'яти мільйонів гривень (близько 1,1 мільйона доларів). Влада міста розраховує за місяць отримати від туристів до 40 мільйонів гривень.

Офіційні футболки з символом «Євро-2012» продаються по 250-400 гривень. М'яч з символікою Євро-2012 коштує там 1300 гривень, рюкзак з логотипом чемпіонату - 400 гривень. !zn

Читайте також:

Соцопитування: Українські вболівальники впевнені у поразці збірної від Франції

Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був найкращим (відео)

У Харкові на підготовку до Євро-2012 витратили 1 млрд євро

Не всім українським політикам по кишені квитки на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі