Лампадр не зіграє проти України на Євро-2012

Відео
Поділитися
© Sports.ru
Через отриману на тренуванні 30 травня травму стегна один із лідерів збірної Англії Френк Лампард не зіграє на Євро-2012, у тому числі і проти збірної України. Лікарі не змогли гарантувати, що Лампарт допоможе команді хоча б в одному матчі групового турніру, тому його відправили додому. Тим часом, ще один суперник України, збірна Франції, може втратити опорного півзахисника, який травмувався у вчорашньому матчі проти Сербії на сьомій хвилині.

Півзахисник "Челсі" Френк Лампард не зіграє на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року за збірну Англії через отриману на тренуванні 30 травня травму стегна.

"Це жахливий удар по нашій команді. Особливо після втрати ще одного ветерана в особі Гарета Баррі. Оскільки лікарі не гарантують, що Френк допоможе нам на груповому етапі, ми змушені замінити його іншим центральним півзахисником", - заявив тренер англійців Рой Ходжсон.

"Крім того, що це важкий удар для мене і для команди, мені дуже прикро за самого Френка. Він набрав відмінну форму і дуже хотів зіграти на чемпіонаті. Френк здійснив вагомий внсесок в наш успіх у відбірковому циклі. Отримати в таких обставинах травму перед самим чемпіонатом - дуже прикро", - зазначив наставник збірної Англії.

В заявці команди на Євро-2012 Лампарда замінить хавбек "Ліверпуля" Джордан Хендерсон, на рахунку якого всього два матчі за збірну.

Як відомо, перед стартом Євро-2012 збірна Англії вже позбулася низки важливих гравців, серед яких півзахисник "Манчестер Сіті" Гарет Баррі, нападник "Астон Вілли" Даррен Бент. Форвард "МЮ" Вейн Руні пропустить перші два матчі групового турніру через дискваліфікацію, і зможе зіграти тільки у третій грі проти збірної України.

Читайте: Французький уряд в повному складі приєднався до бойкоту Євро-2012 в Україні

Тим часом, Збірна Франції в четвер обіграла ц товариському матчі з рахунком 2:0 команду Сербії.

Уже на 11-й хвилині рахунок у матчі відкрив Франк Рібері. А через п'ять хвилин красивим дальнім ударом відзначився півзахисник "Челсі" Флоран Малуда. Незважаючи на подальшу перевагу французів, голів більше у цій зустрічі не було.

Єдиним негативом для команди Лорана Блана стала травма вже на сьомій хвилині матчу опорного півзахисника Янна М'Віла, яка може поставити під сумнів його участь в майбутньому чемпіонаті Європи.


Як повідомлялося, 27 травня суперник збірної України на груповому етапі Євро-2012 обіграв у впертій боротьбі з рахунком 3:2 Ісландію. !zn

Читайте також:

Збірна Англії мінімально обіграла Норвегію у першому матчі з новим тренером (відео)

Суперник України на Євро-2012, збірна Швеції, обіграла Ісландію - 3:2 (відео)

Футболісти-учасники Євро-2012 котують майже 3,7 млрд євро, з них 102 млн - збірна України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі