Блохін не гарантує Шевченку місце в основі на Євро-2012

Поділитися
Тренер збірної України відзначив, що при визначенні основного складу питання виникають щодо кожної ігрової ланки, і головне, "щоб команда була єдиним цілим".

Головний тренер збірної України Олег Блохін буде приймати рішення про вихід капітана команди Андрія Шевченка на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року в основному складі напередодні ігор.

«За даними лікарів і моїми спостереженнями - він у хороших кондиціях. А чи буде він виходити на Євро в «основі», визначатиметься напередодні матчів», - наводить його слова прес-служба Федерації футболу України.

Щодо вибору воротаря на гру 5 червня проти Туреччини Блохін висловив припущення, що грати буде Андрій Пятов. «У зв'язку з сьогоднішнім переїздом з Австрії до Німеччини, я ще не розмовляв з тренером воротарів Юрієм Роменським з цього приводу. Ми вже протестували двох інших воротарів про всяк випадок. А з турками, думаю, буде грати Пятов», - сказав він.

Головний тренер постукав по дереву, говорячи про відсутність травмованих футболістів у розташуванні збірної.

Відповідаючи на питання про проблеми в обороні, наставник відзначив, що питання виникають щодо кожної ігрової ланки, і головне, щоб команда була єдиним цілим. !zn

Читайте також:

Шевченко вірить, що Україні під силу дійти до фіналу Євро-2012

Майже половина учасників Євро-2012 прибула до табору постійного базування в Польщі

Лампард не зіграє проти України на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі