Англія та Італія налаштовані на рішучу боротьбу за останню путівку до півфіналу Євро-2012

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Переможець пари Англія - Італія зустрінеться в півфіналі Євро-2012 зі збірною Німеччини, яка в 1/4 обіграла греків.

24 червня в Києві на «Олімпійському» відбудеться останній чвертьфінальний матч Євро-2012. У битві за путівку в півфінал зійдуться одвічні суперники - збірні Англії та Італії.

Головний тренер збірної Англії з футболу Рой Ходжсон вимагає від своєї команди перемоги за будь-яку ціну в чвертьфінальному матчі.

"Збірна Італії справила на нас велике враження. Пранделлі виконав величезну роботу, у нього фізично потужна команда, яка представляє собою сплав молодості та досвіду. Необхідно диктувати італійцям свої умови - якщо ми дамо їм заволодіти перевагою, нас чекають великі неприємності", - сказав Ходжсон, який вважає дуже важливим з перших хвилин заволодіти ініціативою.

У шести матчах, які мали турнірне значення, англійці зазнали чотири поразки і перемогли тільки раз, проте Ходжсона це не бентежить. На питання, чому англійці після чемпіонату світу 1966 року регулярно відчувають проблеми в іграх з грандами, тренер відповів наступним чином: "Ця статистика пригнічує. Однак розмовами її не змінити. Поміняти її можна тільки перемогами".

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Головний тренер збірної Італії з футболу Чезаре Пранделлі в свою чергу висловив думку, що його команда повинна грати без страху в чвертьфінальному поєдинку.

"Збірна Англії - дуже сильний суперник. Однак ми повинні підійти до цього двобою без страху і психологічних проблем. Потрібно зосередитися на грі і чекати свого шансу. Ми вивчали попередні матчі англійців, це одна з найбільш організованих європейських команд. Не можна дозволити їм грати в свою гру. Безсумнівно, суперник буде діяти у високому темпі, але було б здорово, якби ми змогли диктувати йому свої умови", - сказав Пранделлі.

Тренер підкреслив, що його команда підійшла до гри у відмінній формі. "Ми не вважаємо себе найсильнішою командою чемпіонату, проте налаштовані дуже рішуче. Останні пару років ми намагалися поміняти свою гру. До цих пір все виходило, і тепер ми хочемо перемагати в ключових матчах. Залишилося зовсім небагато, щоб зробити цей якісний стрибок", - зазначив він. !zn

Читайте також:

Іспанія обіграла Францію на Євро-2012 - 2:0

Меркель готова приїхати до Києва, якщо Німеччина вийде в фінал Євро-2012


Центр Києва 24 червня і 1 липня перекриють через Євро-2012


Німеччина - Греція - 4:2. Німці в півфіналі Євро-2012 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі