"Укртелеком" буде національним спонсором Євро-2012

Поділитися
ВАТ "Укртелеком" отримає статус національного спонсора УЄФА фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Про це йдеться в системі розкриття інформації про тендерні закупівлі.
"УЄФА /.../ погодився призначити "Укртелеком " національним спонсором і надати пакет ексклюзивних (в телекомунікаційній категорії) маркетингових та інших комерційних прав і можливостей для їх реалізації на території України під час Євро-2012", - зазначає "Укртелеком" у тендерній документації.
Згідно з документами, вартість отримання таких прав і можливостей для компанії складає 6,5 млн євро.
"Укртелеком" розраховує, що ці вкладення добре окупляться, оскільки очікується приїзд понад 1 млн туристів і майже 8 млрд глядачів телетрансляцій.
Згідно з проектом договору з УЄФА, оператор буде надавати УЄФА комплекс телекомунікаційних послуг під час підготовки та проведення Євро-2012, зокрема, реалізує комплексні телекомунікаційні рішення щодо будівництва на всіх об'єктах, де будуть проходити заходи Євро-2012 телекомунікаційної інфраструктури.
Мова йде про створення локальної комп'ютерної мережі та глобальної мережі, мереж трансляції і зберігання відеоінформації, забезпечення фіксованого, мобільного, телеконференцзвя'зку, швидкісним доступом до інтернету представників ЗМІ та вболівальників.
У Польщі національним спонсором УЄФА Євро-2012 виступає Telekomunicacja Polska SA.
Нагадаємо, 11 березня 2011 Фонд держмайна України підписав договір купівлі-продажу держпакету 92% телекомунікаційної компанії «Укртелеком» з компанією «ЕСУ» - «дочкою» підконтрольної EPIC кіпрської компанії Epic Telecom Invest Lt.
За результатами експертної оцінки, вартість 92,79% акцій Національного оператора зв'язку ВАТ «Укртелеком» склала 10 млрд 575,1 млн грн.
8 квітня 2011, ТОВ «ЕСУ» перерахувало першу половину суми за 92,79% акцій ВАТ «Укртелекому» в розмірі 4 млрд 237,55 тис. грн.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі