Тігіпко і Ярошенко назвали різні дати внесення до парламенту проекту держбюджету-2011

Поділитися
© ZN.UA
Віце-прем'єр України Сергій Тігіпко прогнозує, що Кабінет міністрів України внесе до Верховної Ради доопрацьований проект державного бюджету на 2011 рік в кінці вересня або у жовтні. У той же час, міністр фінансів Федір Ярошенко вважає, що проект держбюджету-2011 буде поданий до парламенту у листопаді.
Віце-прем'єр України Сергій Тігіпко прогнозує, що Кабінет міністрів України внесе до Верховної Ради доопрацьований проект державного бюджету на 2011 рік в кінці вересня або у жовтні. У той же час, міністр фінансів Федір Ярошенко вважає, що проект держбюджету-2011 буде поданий до парламенту у листопаді.«Я думаю, якщо говорити реально, то це жовтень... або кінець вересня», - сказав Тігіпко журналістам після закінчення засідання уряду в середу, 15 вересня. Він пояснив, що спочатку буде прийнятий Податковий кодекс, паралельно з цією роботою будуть проводитися основні розрахунки по держбюджету 2011 року. «Після його (Податкового кодексу) остаточного прийняття, ці розрахунки (щодо держбюджету) будуть уточнені», - підкреслив віце-прем'єр. За його словами, уряд поки не планує переглядати основні макроекономічні прогнози на наступний рік, які були затверджені у серпні. Глава Мінфіну вважає більш реалістичними інші терміни. «Проект бюджету буде поданий у Верховну Раду, думаю, в листопаді, коли буде прийнятий Податковий кодекс, і допрацьований бюджет на новій податковій базі», - сказав Ярошенко. Він додав, що Мінфін працює над проектом бюджету відповідно до плану. Як повідомлялося раніше, голова Ради Володимир Литвин повернув Кабінету міністрів проект державного бюджету на 2011 рік з пропозицією розробити держбюджет на наступний рік на основі нового Податкового кодексу.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна», РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі