Литвин розраховує, що нинішній склад Ради встигне прийняти держбюджет-2013

Поділитися
© ZN.UA
У наступному році країна житиме за бюджетом, затвердженим нинішнім складом Верховної Ради. Литвин запевняє, що новий парламент прийняти бюджет не встигне.

Основне завдання нинішнього складу українського парламенту - це прийняти закон про державний бюджет на 2013 рік, вважає голова Верховної Ради Володимир Литвин.

«Ключове завдання, на мою думку, - це ухвалення бюджету. Сьогоднішня Верховна Рада повинна, зобов'язана прийняти бюджет на 2013 рік», - заявив Литвин в ефірі телеканалу «Рада» у п'ятницю, 31 серпня.

Спікер нагадав, що перше засідання новообраної Верховної Ради відбудеться 17 грудня. «Ви прекрасно розумієте, що вона не зможе прийняти своєчасно бюджет», - зазначив Литвин.

Як повідомлялося, міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко заявив, що Кабінет міністрів України, найвірогідніше, остаточно затвердить проект державного бюджету на 2013 рік на своєму засіданні 12 вересня. За його словами, при складанні проекту держбюджету-2013 можуть бути внесені коректування в прогноз зростання валового внутрішнього продукту.

Порошенко також уточнив, що в даний час остаточний проект держбюджету на 2013 рік в МЕРТ не надходив і «в уряді його не існує». !zn

Читайте також:

Дефіцит держбюджету за місяць збільшився на 10,23 млрд грн

Держбюджет на 2013 рік Кабмін має намір затвердити вже у «найближчі дні»

Кабмін витратив 1 млрд грн, призначених на випадок лих, на «купівлю» електорату на південному сході

У побитті активістів на Житомирщині брав участь брат Литвина (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі