Кабмін закупить 757 тролейбусів та автобусів для Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Уряд цього року має намір закупити 757 тролейбусів та автобусів для оновлення транспортного парку міст, які офіційно приймають матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це сказано у презентації, яку було роздано під час проведення звітної прес-конференції віце-прем'єра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, присвяченої підготовці до проведення Євро-2012.

Відповідно до презентації, зокрема, для Києва буде закуплено 370 автотранспортних засобів (185 автобусів, 185 тролейбусів), для Донецька - 143 тролейбуса, для Львова - 60 тролейбусів і 76 автобусів, для Харкова - 97 тролейбусів та 11 автобусів.

Закупівля транспортних засобів буде проходити у рамках Меморандуму про співпрацю між урядом України і Львівським автобусним заводом. У рамках цього меморандуму в минулому році було закуплено 72 автобуса для оновлення автопарку міст, що приймають Євро-2012.

За матеріалами: УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі