У Росії вручили телевізійні премії «ТЕФІ-2011»

Поділитися
© rnd-sale.ru
Серед переможців «ТЕФІ-2011» - ведучі програми «Прожекторперісхілтон», а також Володимир Познер і Олександр Гордон. Телеканал «РЕН ТВ» став володарем семи премій «ТЕФІ» з 21.

Церемонія вручення нагород російського телевізійного конкурсу «ТЕФІ-2011» в категорії «Обличчя» пройшла у вівторок, 29 травня, в Москві. Бронзові статуетки роботи скульптора Ернста Невідомого присуджувалися з 21 номінації. Крім того, члени телеакадемії присуджують два спецпризи.

Телеканал «РЕН ТВ» отримав п'ять премій «ТЕФІ-2011» в категорії «Обличчя». Журналіст телекомпанії «РЕН ТВ» Олександр Надсадний отримав «ТЕФІ-2011» за репортаж «Погромна територія». У репортажі Надсадного, що увійшов у цикл «Репортерські історії», розповідається про погроми на Манежній площі в грудні 2010 року.

У номінації «Репортер» були представлені також два репортажі про ситуацію в столиці Лівії Тріполі - телеканалу Russia Today і «Першого каналу».

Крім того, «РЕН ТВ» переміг у всіх інформаційних номінаціях. У номінації «Ведучий інформаційно-аналітичної програми» виявилося одразу два переможці: журналістка Маріанна Максимовська («Тиждень з Маріанною Максимовською» на «РЕН ТВ») та Олександр Архангельський («Тим часом» на телеканалі «Культура»). «Тиждень з Маріанною Максимовською», в свою чергу, була визнана кращою інформаційно-аналітичною програмою.

У номінації «Інформаційна програма» перемогли «Новини 24» («РЕН ТВ»). Кращим ведучим інформаційної програми став ведучий «Новини 24» Ілля Доронов.

У номінації «Провідні розважальної програми» перемогли ведучі «Прожекторперісхілтон» Гарик Мартиросян, Сергій Свєтлаков, Олександр Цекало та Іван Ургант. Кращою розважальною програмою визнана «Велика різниця в Одесі».

Кращим ведучим ток-шоу визнано Олександра Гордона - ведучого програми «Закритий показ» на «Першому каналі». Кращим інтерв'юером було визнано Володимира Познера (програма «Познер» на «Першому каналі»).

Спеціальний приз Фонду Академії Російського телебачення було присвоєно генеральному директору телеканалу «Дощ» Наталії Синдєєвій і колективу каналу.

Раніше були вручені «ТЕФІ-2011» в категорії «Професія». У цій категорії телеканал «РЕН ТВ» отримав дві статуетки. Таким чином, вперше «РЕН ТВ» став володарем семи премій «ТЕФІ». !zn

Читайте також:

Парфьонов: Російське телебачення займається виключно обслуговуванням влади

Російський режисер Олег Дорман відмовився від премії «ТЕФІ» за свій документальний фільм


Розумники і розумниця. Тіна Канделакі: «Діти чудово розуміють, що якщо буде добре суспільству, то й у влади будуть шанси довше протриматися»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі