Захисту Тимошенко вкотре відмовили у наданні додаткового часу

Поділитися
Суддя Родіон Кірєєв відмовив у задоволенні клопотання захисника Юлії Тимошенко Юрія Сухова про надання часу для ознайомлення з матеріалами справи, мотивуючи це достатністю наданого часу для ознайомлення з матеріалами справи.

Про це повідомляє пресс-служба Юлії Тимошенко.

Сьогодні захисник Ю.Тимошенко звернувся з клопотанням про перенесення засідання, щоб ознайомитися з матеріалами справи, підготуватися до захисту. Він повідомив, що він нічого не встиг прочитати, окрім тих документів, які прочитав вчора.

Як повідомлялося, Ю.Тимошенко раніше відмовилася від послуг трьох захисників-Миколи Титаренка, Олександра Плахотнюка і Миколи Сірого - у зв'язку з тим, що суд не надав їм достатньо часу для ознайомлення з матеріалами справи.

13 квітня Генпрокуратура пред'явила звинувачення Ю.Тимошенко у перевищенні посадових повноважень при складанні «газових» контрактів в 2009 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі