У сім’ї HTC Desire S — поповнення

Поділитися
Людські бажання зростають швидше за можливості.

Людські бажання зростають швидше за можливості. Ми хочемо більше, ніж маємо, а досягнувши якогось рівня, відразу ставимо собі вищу мету. Знаючи це, тайванська компанія НТС випустила смартфон Desire S, який у цьому сезоні зможе задовольнити навіть найвимогливіших користувачів.

Цей комунікатор - продовження відомої і популярної лінійки Desire. Новий апарат з індексом S успадкував від свого попередника найкраще, додавши корисні функції та поліпшення відповідно до вимог нинішнього часу. Суцільний металевий корпус став компактнішим і ергономічнішим, сенсорні кнопки замість звичайних додають зручності й комфорту в управлінні.

Основна чеснота нового Desire S - поліпшений і оптимізований фірмовий інтерфейс Sense, що дає змогу інтуїтивно користуватися всіма функціями смартфона. Крім зручного управління, в комунікатора є все, щоб дозволити своєму власникові продуктивно виконувати робочі завдання або легко й невимушено проводити дозвілля. Це модулі GRPS/EDGE/Wi-Fi, що слугують для підтримки постійного онлайн-зв’язку апарата з хмарними сервісами від Google, набір соціальних сервісів з повною інтеграцією в основні меню смартфона, широкі можливості для зручної навігації, зокрема й автомобільної.

П’ятимегапіксельна камера зі спалахом може знімати не тільки якісні фото, а й відео в HD форматі 720р; яскравий і чіткий екран з легкістю покаже не тільки документи і веб-сторінки, а й дасть можливість грати в динамічні та об’ємні ігри - потужний гігагерцовий процесор упорається з будь-якими навантаженнями. Є в Desire S і фронтальна камера. Вона придасться для відеодзвінків - причому можливість інтернет-виклику інтегрована з телефонною книгою.

Новий HTC Desire S зможе змінити все, що для вас важливе, з урахуванням особистих побажань і уподобань.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі