На Пейзажній алеї в Києві відкриють парк сучасної скульптури

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На Пейзажній алеї в Києві наприкінці травня відкриється перший український парк сучасної скульптури та інсталяції "Kiev Fashion Park".

На Пейзажній алеї в Києві наприкінці травня відкриється перший український парк сучасної скульптури та інсталяції "Kiev Fashion Park".

Як повідомили ініціатори проекту, всі роботи, які беруть участь у ньому, можна було побачити в рамках "Великого скульптурного салону" в "Мистецькому арсеналі".
У числі скульпторів, чиї роботи були представлені в проекті, - Олексій Владіміров, Петро Антип, Олександр Алексєєв, Микола Єсипенко, Влад Волосенко, Назар Білик, Михайло Вертуозов, Жанна Кадирова, Олександр Лідаговський, Василь Татарський, Василь Корчовий.
Над ескізами лавочок працювали: Андре Тан, Олексій Залевський, Зінаїда Ліхачова, Сергій Смолін, Лілія Літковська, Лілія Пустовіт, Ольга Громова, Володимир Кузнєцов та Костянтин Скретуцький.
Усі скульптури, інсталяції і лавочки були запропоновані до продажу на благодійному аукціоні, який відбувся 12 березня в "Мистецькому арсеналі ". Куплені на ньому роботи були подаровані місту і встановлені в затверджених місцях на Пейзажній алеї. Серед них - 10 дизайнерських крамничок, 6 скульптур і одна інсталяція.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі