Азаров: У людей немає грошей на внески на страхову медицину

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Перехід на страхову медицину повинен проводитися поступово і його має бути обумовлено можливістю українців платити страхові внески, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Він повинен бути поступовим ... зараз при такому рівні зарплат - чи можливо ще одне нарахування у вигляді страхових платежів?», - сказав він, відповідаючи на запитання про плани з впровадження страхової медицини у країні, під час відвідування Олександрівської клінічної лікарні в Києві у четвер , 28 квітня.

«Ми будемо виходити з того, наскільки наші люди будуть спроможні платити страхові внески», - додав прем'єр, розповідаючи про плани уряду щодо реформування системи охорони здоров'я.

Нагадаємо, що раніше заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова також заявляла про те, що страхова медицина в Україні - справа далекого майбутнього.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі