Стратегією розвитку Києва займуться американці

Поділитися
Для розробки стратегії розвитку Києва до 2025 року залучать компанію BCG, яка раніше написала стратегію розвитку міст для Санкт-Петербурга, Будапешта і Торонто. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Для реалізації проекту буде створено консорціум, до якого увійдуть Фонд «Ефективне управління», компанія The Boston Consulting Group (BCG), Інститут економіки та прогнозування НАНУ, Центр Разумкова, Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста, Центр містобудування та архітектури міста та Інститут демографічних та соціальних досліджень НАНУ.

Попов зазначив, що вже на початку березня широкій громадськості буде представлено перші результати діагностики поточної ситуації, а роботу над стратегією буде завершено до кінця травня - початку червня поточного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі