У Київській області Партія регіонів набирає більше 20%

Поділитися
© blog.tui.ua
Партія регіонів майже без боротьби «взяла» Київську область. А екс-губернатор Київської області Віра Ульянченко програла вибори у селі Пруди. За попередніми даними, ПР за партійними списками на виборах до Київської облради набирає більше 20%, «Фронт змін» Арсенія Яценюка - 8-10%, «Свобода» - 5-6%, НСНУ - 4-5%, партія «Сильна Україна »- 4-5%.
Партія регіонів майже без боротьби «взяла» Київську область. А екс-губернатор Київської області Віра Ульянченко програла вибори у селі Пруди. За попередніми даними, ПР за партійними списками на виборах до Київської облради набирає більше 20%, «Фронт змін» Арсенія Яценюка - 8-10%, «Свобода» - 5-6%, НСНУ - 4-5%, партія «Сильна Україна »- 4-5%.Втім, перемога Партії регіонів пояснюється досить просто - «Батьківщина» Юлії Тимошенко просто не змогла брати участь у виборах. Раніше виключені з неї лідери київської парторганізації зареєстрували свої списки партії і пішли з ними на вибори під брендом «Батьківщини». Щоправда, у ніч перед виборами вони були зняті з забігу, ну а справжня «Батьківщина» так і не встигла зареєструватися. БЮТ вже попередив, що буде вимагати визнати вибори в Київській області нелегітимними. Нагадаємо, вчора ввечері перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявив, що «кілька тисяч позовів уже запущено щодо неправомірності виборів на дільницях». Раніше перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив, що Фракція БЮТ ініціює визнання недійсними вибори до місцевих органів влади у Київській та Львівській областях та місті Тернополі та проведення повторних виборів. Заступник голови Центральної виборчої комісії України Андрій Магера не виключає, що у низці регіонів результати місцевих виборів можуть визнати недійсними.

За матеріалами: «Сегодня»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі