Президент перейнявся охороною здоров’я

Поділитися
Президент України Віктор Янукович дав низку доручень щодо реформування системи охорони здоров’я, спрямованої на підвищення якості та доступності медичної допомоги для громадян України...

Президент України Віктор Янукович дав низку доручень щодо реформування системи охорони здоров’я, спрямованої на підвищення якості та доступності медичної допомоги для громадян України.

Відповідні доручення оприлюднено на офіційному сайті глави держави в п’ятницю.

Зокрема, прем’єр-міністрові України Миколі Азарову доручено до 10 грудня 2010 року допрацювати й подати президентові законопроект «Про внесення змін до основ законодавства України про охорону здоров’я» для подання його на розгляд парламенту як невідкладного.

До 15 січня 2011 року забезпечити підготовку і внесення у встановленому порядку на розгляд Верховної Ради проектів законів про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я і про особливості діяльності установ охорони здоров’я та закупівлі медичних послуг.

До 1 грудня 2010 року затвердити план заходів для істотного поліпшення умов оплати праці та соціального забезпечення лікарів і медпрацівників. Визначити механізм забезпечення житлом лікарів і медпрацівників, зайнятих в установах охорони здоров’я первинного рівня медико-санітарної допомоги в сільській місцевості. Передбачати відповідні витрати при доопрацюванні проекту закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік» та під час підготовки проектів законів про Держбюджет України на 2012-й і наступні роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі