Моршин — курорт підступний

Поділитися
Ох і підступний!.. Варто тут провести бодай два дні відрядження і все: пиши пропало — їхати звідси не хочеться аж ніяк!..

Ох і підступний!.. Варто тут провести бодай два дні відрядження і все: пиши пропало — їхати звідси не хочеться аж ніяк! Ну погодьтеся, хіба можна за такий короткий термін пересититися прогулянками казковим лісом, в якому «живуть» тамтешні санаторії?.. Вивчити нічну пісню старого дуба, чиї гілки майже торкаються вікна спальні?.. Надихатися найчистішим повітрям?.. І взагалі — отак, запросто, розпрощатися з гармонією, яка щойно почала зароджуватися в душі. Одне слово, підступний Моршин, ох, підступний...

Ну, а якщо серйозно, то навіть два дні, проведені на цьому курорті, спроможні перетворити страшенного песиміста на затятого оптиміста. По-перше, тут укотре переконуєшся: в якій же все-таки гарній країні ми живемо! По-друге, не тільки гарній, а й неймовірно багатій на все те, що здатне зціляти людей. По-третє, і це, мабуть, радує найбільше, — ми, здається, потихеньку починаємо не тільки усвідомлювати цінність того, що маємо, а й учимося ним грамотно і з максимальною користю для всіх розпоряджатися. Найяскравіше підтвердження цього — те, що відбувається сьогодні в санаторно-курортному комплексі «МОРШИНКУРОРТ».

А охарактеризувати це можна, нехай і пафосним, але для такої ситуації абсолютно точним і доречним словосполученням «глобальні зміни». За два-три роки керівництво «МОРШИНКУРОРТУ» збирається перетворити свою «вотчину» на курорт європейського зразка, причому такий, що надає свої послуги не за позахмарними, а цілком прийнятними для середньостатистичного українця цінами.

«Європеїзація» комплексу йде повним ходом. Капітально реконструюється бальнеогрязелікарня і корпус одного із санаторіїв — «Дністра» (усього в складі «МОРШИНКУРОРТУ» їх п’ять — «Лаванда», «Черемош», «Перлина Прикарпаття», «Світанок» і «Дністер»). Незабаром такі самі зміни очікують на лікувально-діагностичний корпус. І це — лише перший етап великого шляху, одна з основних цілей якого не тільки навести повний ажур у приналежних комплексу будівлях, а й, безумовно, підвищити до європейських висот рівень сервісу.

— За ефективністю лікування захворювань жовчних шляхів і печінки нашому курорту в Україні немає рівних, — стверджує головлікар «МОРШИНКУРОРТУ», доктор медичних наук, заслужений лікар України Богдан Аксентійчук. — Без перебільшення, величезний потенціал Моршина й у лікуванні захворювань кишечника. Тому ми просто зобов’язані перетворити його на курорт, який відповідає всім сучасним вимогам. Розроблено чіткий бізнес-план розвитку нашого комплексу, незабаром в нього буде інвестовано 65—70 млн. грн. Переконаний, ми обов’язково виконаємо поставлене завдання — впровадження найвищих стандартів лікування за доступною для середнього класу українців ціною.

Утім, уже сьогодні «МОРШИН КУРОРТУ» є чим похвалитися. Наприклад, тут по телефону можна забронювати бажаний номер у будь-якому з санаторіїв комплексу. Ще одна новація: всі співробітники проходять спеціальний тренінг. Отже, санаторії «МОРШИНКУРОРТУ» є одними з небагатьох у нашій країні (принаймні поки), де існують чіткі стандарти обслуговування. А ще тут без зволікань упроваджуються всі досягнення сучасної дієтології, які дозволяють зробити харчування відпочивальників максимально здоровим і збалансованим.

І, зрештою, тут просто добре. Дуже добре! Гарно, спокійно. Душевно. І зрозуміти це можна навіть за короткі два дні.

За організацію поїздки автор дякує санаторно-курортному комплексу «МОРШИНКУРОРТ» і Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі