КРАЇНА-ВіДСТіЙНИК

Поділитися
За останні п’ять років в Україні накопичилося близько 70 тисяч нелегальних мігрантів, повідомив у...
За останні п’ять років в Україні накопичилося близько 70 тисяч нелегальних мігрантів, повідомив у понеділок у Києві на засіданні Координаційного комітету по боротьбі з корупцією й організованою злочинністю при Президентові перший заступник голови Державного комітету у справах охорони державного кордону України Павло Шишолін.

«Нелегальна міграція, як вид організованої транснаціональної злочинності, набрала в Україні загрозливого характеру. За останні півтора року Україна перетворилася з країни-транзиту на країну—накопичувач нелегальних мігрантів», — сказав він.

За словами П.Шишоліна, торік із 14646 нелегальних мігрантів, затриманих прикордонними військами, з України примусово виселили тільки 369 чоловік.

«Більшість так і не залишила межі України», — стверджує Шишолін. —Багато нелегальних мігрантів прибуває з Росії та Білорусі. При цьому «95% нелегальної міграції слідує з країн — потенційних постачальників: Афганістану, Пакистану, В’єтнаму, Китаю та Бангладеш».

Торік на російській ділянці українського кордону було затримано 3,5 тисячі нелегальних мігрантів, на західному — 11 тис.

ІІ
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі