У квартирі стрілка з Ганау виявили тіло його мами

20 лютого 12:22

Ймовірному злочинцю, який вбив дев'ятьох людей у німецьких кальянних, було 43 роки – глава поліції.

 

У квартирі стрілка з Ганау, який розпочав стрільбу в двох кальянних та вбив 9 людей, біля тіла ймовірного злочинця виявили й тіло його матері. Про це повідомив глава МВС федеральної землі Гессен Петер Бойт, пише "Інтерфакс".

"Завдяки вказівкам очевидців і записам відеокамер спостереження вдалося швидко знайти передбачуваного злочинця. Машина, на якій він утік, була ідентифікована. Вона записана на 43-річного громадянина Німеччини з Ганау. Автомобіль був виявлений за адресою реєстрації власника. При обшуку його квартири були знайдені ще два трупи - його 72-річна мати і сам ймовірний стрілок ", - заявив Бойт.

За словами очільника відомства, також було знайдено знаряддя вбивства. Вогнестрільні поранення згодом виявили на обох тілах.

Раніше повідомлялося, що у німецькому місті Ганау, що в районі федеральної землі Гессен, яка знаходиться в 20 км від Франкфурта-на-Майні, під час перестрілки у двох кальянних барах загинули дев'ятеро людей, ще п'ятеро отримали важкі ушкодження.

Через деякий час поліцейські повідомили, що ймовірного вбивцю знайшли мертвим у власній квартирі, біля нього виявили тіло ще однієї людини. Правоохоронці стверджують, що чоловік, швидше за все, діяв без соратників.