ЗМІ повідомили про розлучення дочки Путіна

25 сiчня 23:46

Розірвавши відносини з Катериною Тихоновою, Кирило Шамалов продав свою частку в нафтогазовій компанії "Сибур".

 

Катерина Тихонова, яка, за даними світових ЗМІ, є дочкою президента Росії Володимира Путіна, розлучилася зі своїм чоловіком Кирилом Шамаловим, повідомляє авторитетне американське видання Bloomberg із посиланням на власні джерела.

Коли стався розрив відносин і чи був він оформлений офіційно, джерела видання не повідомляють.

За даними видання, із розставанням Шамалова з Тихоновою пов'язана продаж їм своєї частки у нафтохімічній компанії "Сибур".

У квітні минулого року Шамалов продав 20% акцій "Сибура" голові ради директорів компанії мільярдерові Леоніду Міхельсону.

Однак співрозмовник видання, близький до чоловіка дочки президента РФ, запевнив, що між продажем акцій і розлученням зв'язку немає. За його словами, Шамалов із батьком купили акції "Сибура", але інвестиція виявилася не дуже вигідною.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

У 2016 році агентство Reuters повідомляло, що дочка Путіна - Катерина Тихонова - володіє статком у кілька мільярдів доларів. За даними Reuters, Тихонова одружена Кирилом Шамаловим, сином Миколи Шамалова, співвласника банку "Росія" і Виборзького суднобудівного заводу і близького друга президентської сім'ї.