Яшин і Мілов опублікували доповідь "Путин. Итоги. 2018"

14 березня 18:58

Російська пропаганда запевняє, що за роки правління Путіна РФ досягла неймовірних успіхів, автори доповіді наводять цифри й факти, що спростовують ці заяви.

 

Опозиційні російські політики Ілля Яшин і Володимир Мілов підготували експертну доповідь під назвою "Путин. Итоги. 2018", в якій підбили підсумки перебування Володимира Путіна на посаді президента РФ.

Автори присвятили цю доповідь пам'яті політика Бориса Нємцова, якого вбили в лютому 2015 року. Нємцов був автором ідеї серії доповідей про справжні підсумки правління Путіна та співавтором усіх попередніх доповідей у цій серії.

У публікації йдеться про те, що офіційна російська пропаганда запевняє, що за роки правління Володимира Путіна Росія "встала з колін" і досягла неймовірних успіхів, проте автори доповіді наводять цифри та факти, що спростовують ці заяви.

Наголошується, що під керівництвом Путіна Росія не змогла змінитися на краще за рахунок доходів від нафти, а від правління Путіна виграло тільки його оточення.

Нагадаємо, що в 2008 році Борис Нємцов опублікував звіт "Путин. Итоги". У 2010 році вийшла оновлена версія доповіді "Путин. Итоги. 10 лет". Обидві публікації були підготовлені у співавторстві з Володимиром Міловим.