Вибори президента США: Байден ще в одному штаті випереджає Трампа

20 травня 11:43

Демократи не перемагали в штаті Джорджія на виборах президента з 1992 року.

 

Дані нового соціологічного опитування показують, що колишній віцепрезидент Джо Байден випереджає президента США Дональда Трампа в штаті Джорджія, однак розрив між потенційними кандидатами знаходиться в рамках статистичної похибки.

Нове опитування Civiqs в Джорджії показало, що Байдена підтримують 48%, а Трампа - 47%.

Зазначимо, що демократи не перемагали в штаті на виборах президента з 1992 року.

Раніше повідомлялося, що в штаті Вісконсин відрив Бадена від Трампа невеликий і становить 3%.

На загальнонаціональному рівні Бейден випереджає Трампа майже на 10%. Хоча рейтинг Байдена знижується через заяви його колишньої співробітниці Тари Рід про сексуальні домагання.

Читайте також: Союзники Байдена та Сандерса створюють спільні "оперативні групи" для перемоги над Трампом

Нагадаємо, що Байден пообіцяв вибрати жінку в напарники по виборах, яка зможе стати віцепрезиденткою у разі його перемоги. Елізабет Уоррен, Тулсі Габбард, Гретхен Уїтмер, Емі Клобушар і навіть Мішель Обама в списку тих, кого Байден міг би вибрати своїм напарником в ролі потенційної віцепрезидентки США. Однак американські медіа раніше писали, що Мішель Обама не хоче бути віцепрезиденткою США.

Раніше Байден розкрив багато секрети пошуку кандидатури на пост віцепрезидента США. Колишній віцепрезидент вже порушив багато керівних принципів, які використовувалися колишніми кандидатами під час пошуків.