В офісі CNN знайшли вибуховий пристрій і конверт із білим порошком

24 жовтня 22:01

У поліції Нью-Йорка пообіцяли знайти відправників смертельно небезпечної посилки.

 

Під час обшуку в центральному офісі телеканалу CNN у Нью-Йорку поліцейські виявили вибуховий пристрій і конверт з білим порошком. У середу, 24 жовтня, ці предмети були доставлені в офіс як поштове відправлення.

Начальник міської поліції Джим О'Ніл запевнив, що слідство встановить і притягне до відповідальності тих, хто скоїв цей злочин.

"Ми таке бачили раніше. Ми бачили і гірше. Нас не залякати, і ми притягнемо до відповідальності цих правопорушників", - заявив він журналістам.

Раніше повідомлялося, що підозріла посилка, яку невідомі відправили до офісу CNN, була адресована колишньому директорові ЦРУ Джону Бреннану. Редакцію CNN евакуювали з будівлі.

Як повідомлялося, 24 жовтня, у поштовій скринці Білла і Гілларі Клінтонів виявили бомбу, схожу на вибуховий пристрій, виявлений в будинку мільярдера Джорджа Сороса напередодні. Потім спецслужби США перехопили підозрілу посилку, яка була адресована Бараку Обамі. Співробітники служби ідентифікували посилку, як "потенційну вибуховий пристрій". У білому домі назвали терактами спробу замаху на двох президентів США і главу Держдепартаменту.

Також повідомлялося, що спецслужби перехопили підозрілу посилку, відправлену до Білого дому. А співробітники поліції Нью-Йорка виявили підозрілий пакет в районі Центрального парку.