В накритому лавиною готелі в Італії знайшли трьох осіб, що вижили

19 сiчня 16:39

Понад 20 осіб все ще вважаються зниклими безвісти.

 

Італійські рятувальники зуміли дістати з-під снігових завалів накритого лавиною готелю Rigopiano в італійській області Абруццо трьох осіб, що вижили.

Як повідомляє "Російська служба BBC", двох чоловік знайшли біля пошкодженої лавиною будівлі. В одного діагностували переохолодження.

Крім осіб, що вижили, рятувальники знайшли і кілька тіл. Більше двох десятків осіб все ще вважаються зниклими безвісти, пошуки тривають.

Згідно з повідомленнями італійських ЗМІ, кільком постояльцям, похованим під завалами, вдалося надіслати текстові повідомлення з проханням про допомогу.

Читайте також: У Канаді жертвами сходження лавини стали п'ятеро людей

Один із врятованих, Джамп'єро Патере, розповів, що в момент сходу лавини знаходився зовні готелю.

"Мене накрило снігом, але мені вдалося вибратися. Машину снігом не зачепило, і я став чекати з нею рятувальників", - цитують його слова італійські ЗМІ.

Він також заявив, що його дружина і двоє дітей все ще заблоковані в будівлі готелю.

Нагадаємо, В результаті сходу снігової лавини на готель в італійській області Абруццо ввечері 18 січня загинули кілька людей, точне число яких уточнюється.

Протягом минулої ночі рятувальники намагалися дістатися до готелю, в якому на момент сходження лавини перебувало близько трьох десятків осіб.