У Вірменії ведмідь розірвав туриста з Польщі

15 вересня 04:23

Молодий чоловік помер до приїзду рятувальників

 

У суботу, 14 вересня на горі Арагац у Вірменії ведмідь напав на туристів. Двоє громадян Польщі, які здійснювали сходження на гору неподалік від Аштарака, зазнали нападу звіра. Дівчина зателефонувала рятувальникам і попросила про допомогу - її друг був серйозно поранений.

На місце події прибула пожежно-рятувальна команда з Департаменту з надзвичайних ситуацій Міністерства з надзвичайних ситуацій. Гвинтокрил, наданий Міністерством охорони здоров'я, вилетів з аеропорту Звартноц з медичним персоналом медцентру "Еребуні", повідомила прес-служба МНС Вірменії.

До постраждалих рятувальники дісталися через дві години. Дівчина госпіталізації не потребувала, а ось чоловік, який отримав травми, несумісні з життям, помер майже відразу ж після нападу. Лікарям залишилося тільки зафіксувати смерть жертви - Петра Б., 1986 р. н., громадянина Республіки Польща.

В американському штаті Флорида акула напала на дев'ятирічну дівчинку. Школярка Меггі Крам зі штату Огайо в понеділок розповіла NBC News, що після нападу вона не перестала боятися води.

Акула вкусила її за верхню частину правої ікри.

Мати дівчинки бачила момент нападу, але подумала, що її дочка жартує. Поки не побачила кров.

Чиновники розповіли, що акула, яка вкусила Меггі, була більше метра довжиною. Дівчинці наклали 12 швів.