У Торонто мікроавтобус протаранив натовп пішоходів - дев'ять осіб загинуло

23 квiтня 23:41

Причини події встановлюється, поліція повідомляє про загиблих і постраждалих в результаті наїзду.

 

В канадському місті Торонто в понеділок, 23 квітня, мікроавтобус в'їхав у натовп пішоходів, повідомляється, що постраждали не менше 25 осіб, в результаті наїзду загинули дев'ять осіб, серед інших передає радіостанція Newstalk 1010 Twitter.

"Newstalk 1010 підтверджує, що дев'ять осіб загинули в результаті наїзду мікроавтобуса поруч з Йонг і Фінч", − йдеться в повідомленні радіостанції.

Також у місцевій поліції повідомили, що наїзд на пішоходів стався на розі Йонг-стріт і Фінч-авеню. Поранено 16 пішоходів, дев'ять загинуло. Водій мікроавтобуса затриманий. На місці виставлено оточення.




Читайте також: Підозрюваний в потрійній ДТП у Кривому Розі водій їхав на миготливий жовтий сигнал світлофора - ЗМІ

Нагадаємо, раніше у місті Мюнстер на півночі Німеччини мікроавтобус врізався в групу пішоходів. За останніми даними, загинуло не менше чотирьох чоловік, включаючи водія фургона - він застрелився. Ще 20 осіб отримали поранення. Фургон таранив літню терасу ресторану, де у вечір вихідного дня було багато людей.

Поліція виявила у фургоні вибухівку і особисті речі загиблого. ЗМІ повідомили, що водій фургона, який свідомо здійснив наїзд на людей в німецькому місті Мюнстер, мав суїцидальні нахили. Ймовірний злочинець - психічно хворий 49-річний німець.