У Сенаті закликали посилити санкції проти Росії – Bloomberg

29 квiтня 10:45

Грем розкритикував зятя Трампа за применшення значення втручання Москви.

 

Близький соратник президента США Дональда Трампа сенатор-республіканець Ліндсі Грем закликав посилити санкції проти Росії і розкритикував заяви радника президента Джареда Кушнера, які применшують значення втручання Москви в американські вибори 2016 року, передає Bloomberg.

"Мені дуже подобається Джаред, але він втрачає велику деталь. Можете собі уявити, що б ми говорили, якби росіяни або іранці зламали президентську команду Республіканської партії?" - сказав Грем.

Мюллер завершив розслідування "російського справи" в березні. Спецпрокурор прийшов до висновку, що Росія втручалася у вибори президента США 2016 року, і Трамп отримав від цього вигоду, але в змові з Росією не перебував.

18 квітня Мін'юст США опублікував повну версію доповіді Мюллера. У документі майже 450 сторінок, деякі з яких приховані з міркувань секретності - зокрема, в тій частині, де описані конкретні приклади втручання РФ у вибори президента США 2016 року.

Детальніше про звіт Мюллера читайте в статті Олександра Хари "Чи вислизнув Трамп із-під ковпака Мюллера?" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".