У Росії відомий опозиційний політик помер у поїзді — ЗМІ

16 листопада 23:06

У поїзді "Тамбов-Москва" помер лідер руху "Нова Росія".

 

Лідер громадсько-політичного руху "Нова Росія" Ісаєв Микита помер на 42-му році життя в поїзді.

"Директор Інституту актуальної економіки, лідер громадського політичного руху "Нова Росія" Ісаєв Микита помер на 42-му році життя в поїзді, що прямував з Тамбова до Москви", - йдеться в повідомленні.

Слідчий комітет почав перевірку за цим фактом.

15 листопада о 20:33 Ісаєв написав у поїздці у своїй останній публікації в Facebook, розмістивши фото з поїзда. "Тамбов - Москва. З почуттям виконаного обов'язку, прямую до Москви, залишаючи тут боротися тих, хто знає свій регіон краще за мене", - зазначив політик.

Як повідомляє тelegram канал Mash, в поїзді політик відчув себе зле, і йому викликали швидку.

"Лікарі, які прибули на станцію Узуново, констатували смерть - серцево-судинна недостатність і зупинка серця. Тіло політика доставили на Павелецький вокзал", - повідомили на каналі.

Відзначимо, в Прилуках масові протести спровокувала смерть підлітка, якого знайшли мертвим на рейках. Батьки хлопця не вірять у те, що смерть була випадковою, але правоохоронна система відмовляється розслідувати справу. Детальніше про ситуацію читайте у статті Василя Балушка "Прилуки: нове повстання через 50 років" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".