У Росії частково обрушився чотириповерховий будинок

04 сiчня 00:11

У будівлі розміщувалися офіси і боулінг-центр.

 

У російському місті Новочеркаськ 3 січня частково обвалилася стіна чотириповерхової будівлі. Як повідомляє ТАСС, внаслідок події були евакуйовані 15 осіб, ніхто не постраждав. У будівлі розміщувалися офіси і боулінг-центр. Площа обвалення склала близько 60 квадратних метрів.

Тим часом у МНС Росії повідомили, що обвалення сталося у тій частині будівлі, яка не експлуатувалася. За даними адміністрації міста, будинок було перероблено під розважальний і офісний центр. На першому поверсі розташовується недіюче відділення "Сбербанка" та боулінг-клуб, з якого евакуювали людей.

Зазначається, що прокуратура Ростовської області почала перевірку після часткового обвалення будівлі. За даними ЗМІ, будівля могла частково зруйнуватися через застарілі несучі конструкції.

Як повідомлялося, внаслідок вибуху 31 грудня у Магнітогорську Челябінської області обрушився під'їзд 10-поверхового житлового будинку. За попередньою інформацією, його причиною став витік побутового газу.

Слідчий комітет РФ відкрив за даним фактом кримінальну справу. У Челябінській області ввели режим надзвичайної ситуації. За офіційними даними, загинуло 39 осіб.