У Росії автобус з туристами зірвався з обриву

08 серпня 02:29

В автобусі і автомобілі, що зіткнулися, перебували 45 людей. Троє з них загинули.

 

Двоє дітей і доросла людина загинули в результаті лобового зіткнення автобуса і легкового автомобіля в Краснодарському краї РФ. Після удару обидва автомобілі вилетів з траси і впав з обриву. У момент аварії в них перебували 45 осіб, передає "РБК".

Смертельне ДТП сталося на 16-му кілометрі траси "Новоросійськ –Керч" поблизу селища Новоабаканский ввечері в середу. 7 серпня. Автомобіль Volkswagen Touareg, в якому було четверо людей, врізався в автобус Hyundai із чотирма десятками пасажирів у салоні.

У результаті зіткнення загинули пасажири легкового автомобіля – жінка і двоє дітей. Водія 1974 року народження госпіталізували у стані середньої важкості, повідомили в ГУ МВС РФ по Краснодарському краю.

31 людину госпіталізували, більше третини з них-діти. Стан п'ятьох постраждалих медики оцінюють як важкий.

Повідомляється, що автобус належить санаторію "Еллада" з Анапи, який знаходиться у віданні Федеральної податкової служби. У його салоні перебували співробітники установи та відпочиваючі з дітьми. Рятувальникам довелося розрізати салон автобус з допомогою спецобладнання.

Нагадаємо, 30 квітня в Орловській області РФ розбився автобус з українцями. Понад 20 людей отримали травми. Після зіткнення з "КамАзом" автобус перекинувся в кювет.