У Грузії на час карантину заборонили продаж алкоголю

31 березня 19:35

Уряд Грузії заборонив продаж алкоголю, в тому числі і вина.

 

Починаючи з 31-го березня у Грузії ввели заборону на роботу всіх об'єктів, де продаються алкогольні напої. Обмеження діятимуть до дати закінчення надзвичайного стану в країні, 21-го квітня, повідомляється на сайті уряду.

Відтепер, кафе і ресторани зможуть обслуговувати покупців тільки доставкою або "на винос", без допуску споживачів у простір, де реалізовується продукція.

Більш того, уряд видав заборону на зібрання більше ніж три людини в громадських місцях. Таким місцем вважається будь-який публічний простір, як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Заборона не стосується приватного житла. Також, заборонено проводити весілля, похорони та інші подібні заходи.

Також, уряд Грузії заборонив збиратися у громадських місцях більше ніж по три людини. Громадським місцем вважається будь-який публічний простір у приміщенні або на відкритому повітрі, якщо мова йде не про приватне житло.

За останніми даними, у Грузії виявлено 110 випадків зараження коронавіруса COVID-19, 21 людина одужала.

Раніше повідомлялося, що станом на 31 березня число заражених коронавірусною інфекцією, що викликає захворювання COVID-19, досягло 785 709.

Тим часом, Європа наближається до піку епідемії коронавірусу - ВООЗ. Основною причиною гіпотези є те, що в Італії, зафіксовано найменшу кількість випадків зараження за останні два тижні.